Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Tuinsplit

Wil jij tuinsplit bestellen? Doe dit dan bij Siergrind33.nl. Ons assortiment van tuinsplit is erg uitgebreid. Ons aanbod is meteen uit voorraad leverbaar en is dus ook meteen bij jou te leveren. De meest toegepaste split soorten zijn de yellow sun split, ardenner split en basalt split. Welke tuinsplit je ook besluit toe te passen, wij kunnen het allemaal aan je leveren. Twijfel je over de mogelijkheden? Vraag gratis proef steentjes en bekijk deze gewoon vanuit thuis.

Banner tuinsplit

Tuinsplit binnen 3-5 werkdagen in huis 

De levering van tuinsplit is supersnel leverbaar. Vanuit onze eigen voorraad zijn alle soorten hoeveelheden in ons assortiment direct bij je te leveren. Ons split en grind kan door middel van een big bag of mini bag worden geleverd.  Ook losgestort levering is mogelijk bij een afname van boven 10 ton. Waar je ook voor kiest, de levering is binnen 3-5 werkdagen bij je op locatie. Samen met jou stemmen we graag een leverdatum af. Wij nemen na bestelling contact met je op om een afleverdatum af te spreken.

Niet goed? Gewoon retourneren!

Ben je niet tevreden over het grind, of is het toch niet wat je zocht? Geen probleem. Retourneer het grind gewoon naar ons. Je hebt het recht om binnen 14 dagen na levering, zonder het opgeven van reden, de bestelling te annuleren. Je krijgt dan het volledige bestelbedrag incl. verzendkosten, gecrediteerd. De enige kosten die jij maakt, is voor het retourneren van de producten. Vragen over onze tuinsplit? Neem contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice contacteer je telefonisch, per e-mail, live chat of in de showroom. Twijfel niet langer en stel ons al je vragen omtrent onze tuinsplit of ander kiezelstenen.