Vrijdag (23-09) tot 15:30 uur geopend en op zaterdag (24-09) is onze showroom gesloten.

Service

Over ons

Siergrind33 is dé webwinkel van Nederland voor siergrind, siersplit, keien en rotsen. We kijken kritisch naar stenen die wij in ons assortiment nemen, op Siergrind33 vindt je dan ook afzonderlijk producten van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Wil je een producten komen bekijken? Dat kan in een van onze twee showrooms. Maak van te voren een afspraak zodat een van onze adviseurs je optimaal kan helpen met het maken van de juiste keuze.

➤ Lees meer over ons.. 

Showroom Store33

Levering en levertijd

Zodra de bestelling bij ons is verwerkt, wat vaak dezelfde dag is als je bestelling (afhankelijk van betaalmethoden) bedraagt de levertijd ongeveer 1-3 werkdagen. Meestal is dit sneller dan 3 werkdagen. Je krijgt op de dag van levering een uur van te voren een telefoontje van de chauffeur, zo hoef je niet de hele dag thuis te wachten op je bestelling. Wil je eerst de grind of split in het echt zien? Vraag dan kosteloos een sample aan. Deze wordt ook binnen drie dagen geleverd.

➤ Lees meer over levering en levertijden.. 

Hoeveelheid uitrekenen

Als je weet welke steensoort je wilt, kun je uitrekenen hoeveel je nodig hebt. Wij leggen je d.m.v. 2 vuistregels uit hoe je dit kunt doen.

1. Hoeveelheid grind in m3 = Lengte in meters x breedte in meters x laagdikte in meters
Je meet de lengte en de breedte van het te bedekken oppervlakte. Hierna vermenigvuldig je dit met de laagdikte. Als je dit gedaan hebt, heb je de benodigde hoeveelheid in kubieke meters (m3) uitgerekend.

2. Laagdikte: niet te dik
Voordat je de rekensom kunt maken dien je nog één ding te bepalen, namelijk de laagdikte. De laagdikte is afhankelijk van de maat en de gewenste toepassing. Wanneer je grove sierkeien neemt moet deze dikker liggen dan bijvoorbeeld fijn grind, om de bodem te bedekken. Ons advies: leg het nooit te dik! Je kunt dan namelijk wegzakken. Bij maten tussen 8 en 20 mm is de standaarddikte 5 cm. Hoe groter de steensoort wordt, hoe dikker je het legt (hoewel zelden dikker dan 10 cm).

Rekenvoorbeeld
Je hebt een oppervlakte van 5 bij 4 meter. Je wilt dit bedekken met 5 cm grind. Je hebt dan nodig: 5 meter x 4 meter x 0,05 meter = 1 m3 grind.

Bekijk hieronder hoeveel kubieke meter er in onze verpakkingen zitten.

- Zak 25 kilogram is 0,0167 m3
- Mini bag 500 kilogram is 0,33 m3
- Big bag 750 kilogram is 0,5 m3
- Big bag 1500 kilogram is 1 m3
- Los gestort 1000 kilogram is 0,67 m3 (alleen mogelijk vanaf 10 ton en altijd in overleg)

 

Betaalmethoden

iDeal

    

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en eenvoudig online aankopen bij Siergrind33 betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw bank.

Mistercash

   

Met Mister Cash kan je veilig, vertrouwd en zeer eenvoudig jouw online bestelling betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, vanuit je Belgische bank.

Overboeken

   

Bij het overboeken maak je het totaalbedrag, voor zowel je bestelling als eventuele verzendkosten, over naar de rekening van Store33 B.V. (ING). Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling doorgezet en ingepland voor jou. Schrijf het totale bedrag over naar het rekeningnummer die je terugvindt op je factuur. Vergeet niet in de omschrijving de factuurnummer te vermelden.

 

Retourneren

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Siergrind33.
Siergrind33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:

– Het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.
– Het product en/of de producten ongebruikt zijn.
– Het product en/of de producten schoon zijn.
– Het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.
– De bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
– Het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.

➤ Lees meer over retourneren.. 
  

Showroom in Venlo

Wil je ons aanbod bekijken of heb je vragen over ons aanbod? Dan kan je terecht in onze showroom. Wij kunnen daar je vragen beantwoorden en je verder helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Onze showroom ligt in Venlo (Limburg). Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur kun je hier terecht. Ook zijn we op zaterdagen geopend van 09:00 uur tot 15:00 uur en op donderdag avond van 18:00 tot 21:00 uur.

 

Klantenservice

Wij geloven in een uitstekende klantenservice, degelijke kennis van zaken en kwaliteitsproducten. Dat onze klanten tevreden moeten zijn, spreekt voor ons voor zich: wij streven naar enthousiaste klanten. Dit doen wij door snelheid en deskundigheid te leveren en eenvoudig bereikbaar te zijn. Geen callcenterpersoneel dat jouw vragen niet kan beantwoorden, maar vakmensen die jou graag willen helpen. Of je nou aan het oriënteren bent, al weet wat je wilt of een bestelling komt afhalen in onze showroom, wij staan graag voor je klaar.

Telefoon

Bel ons: 088 0555 333

Live chat

Chat live met een van onze medewerkers.

Mail ons

Ben je meer een schrijver? Dan kan je ons ook e-mailen!

Stel je vraag op Facebook

Wij streven erna om tijdens kantooruren binnen een uur antwoord te geven op al je vragen.