Icy Blue split

Icy Blue split is een unieke type split die samen met de Ardenner split en de Basalt split een van de meest gekozen soort is. De Icy Blue split heeft, de naam zegt het al, blauwe tinten. De Icy Blue split is direct uit ons voorraad leverbaar en je kunt dan ook meteen online een bestelling plaatsen. Vraag een gratis monster aan van de Icy Blue split en je krijgt deze per post binnen 1-3 werkdagen geleverd. Klik hieronder op de banner om direct naar de Icy Blue split te gaan.

Icy Blue split banner

Icy Blue split voor een mooi eindresultaat

Icy Blue split komt overeen met de Icy Blue grind, maar heeft een grovere vorm. De Icy Blue grind is rond en egaal, terwijl de Icy Blue split ruw en gebroken is. Je kunt de Icy Blue split overal toepassen om een mooi en modern eindresultaat te creëren. Met 75 kg Icy Blue split bedek je ongeveer 1 vierkante meter. Split komt ongewassen aan en kan in sommige gevallen nog zand er tussen hebben. Dit komt door het breekproces en het transporteren van het grind of split. Je kunt alle sierstenen - zoals de Icy Blue split - gewoon verwerken. De sierstenen zullen zichzelf schoonspoelen of je kunt het ook zelf af gaan spoelen nadat je het hebt gelegd.

Veilig online bestellen

Icy Blue split bestel je bij ons compleet veilig en snel. Siergrind33 is een onderdeel van Store33 B.V. en alle webwinkels van ons zijn beveiligd met de juiste SSL-beveiliging. Dit betekent dat je gegevens die je invult via onze webwinkel altijd veilig zijn. Je kunt de Icy Blue split direct online bestellen veilig via je eigen bank met iDeal of je kunt zelfs ook kiezen voor bestelling onder rembours. Ga direct online een bestelling plaatsen via onze webwinkel. Icy Blue split vind je nergens zo voordelig als bij Siergrind33.nl en ook nog eens extra snel geleverd!