Vrijdag (23-09) tot 15:30 uur geopend en op zaterdag (24-09) is onze showroom gesloten.

Split

Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Siersplit granito yellow-black mix 8-16 mm
  Grauwacke Split
  € 105,00
  3-5 werkdagen levertijd
 2. Siersplit calcino wit split 8-16 mm
  Canadian Slate Paars
  € 149,00
  3-5 werkdagen levertijd
 3. siersplit yellow-sun split extra 0-5 mm
  Yellow Sun Split
  € 120,00
  3-5 werkdagen levertijd
 4. Siersplit rosso verona marmer split 31-40 mm
  Rosso Verona Split
  € 246,00
  Op aanvraag levertijd
 5. Metselzand gewassen 0-2 mm
  Ophoogzand
  € 81,00
  3-5 werkdagen levertijd
 6. Siersplit japanse split 8-12 mm
  Japanse Split
  € 96,00
  3-5 werkdagen levertijd
 7. Siersplit ice blue split 8-16 mm
  Ice Blue Split
  € 189,95
  3-5 werkdagen levertijd
 8. Siersplit carrara split 9-18 mm
  Carrara Split
  € 7,95
  3-5 werkdagen levertijd
 9. Siersplit canadian slate black 30-60 mm
  Canadian Slate Zwart
  € 149,00
  3-5 werkdagen levertijd
Zien als Rooster Lijst

Items 1-9 of 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij bieden je verschillende soorten split aan, zo kun je bij ons kiezen uit 39 verschillende splitsoorten. Waaronder de Ardenner split, Yellow Sun split en Grauwacke split. Wij bieden je alleen split aan van de allerbeste kwaliteit, en dat natuurlijk tegen de allerscherpste prijs! Door onze uitgebreid aanbod, kwaliteit, prijsstelling en service, hebben wij ons bewezen als een van de grootste online aanbieders van split!

Split is ideaal eenvoudig te plaatsen in elke tuin

Wil jij split toepassen in je tuin maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Wij halen je graag over! Split is een steensoort die perfect te plaatsen is in iedere omgeving. Split wordt veelal toegepast omdat het een ruimte goed vult, tegen een lage prijs. Naast dat is het ook nog eens zo dat het een natuurlijke sfeer creëert en het onderhoudsvrij is! Het leggen van je split, doe je erg eenvoudig. Plaats een worteldoek, los je split en klaar is kees! Je hoeft het split nooit meer schoon te maken of de onkruid weg te halen, omdat het worteldoek de onkruid stopt. Het enige stukje onderhoud wat wordt aangeraden is dat je, in de herfst, de bladeren die op het split vallen weg veegt met een bezem. Wil jij split kopen? wij hebben goedkoop split in ons assortiment! Bekijk hierboven ons assortiment, en kies een split type die bij jou past.

Verschillende soorten split bij Siergrind33

Vind jij het lastig om het juiste soort split te vinden? Of heb je een bepaalde split die je mooi vindt, maar wil je eerst weten of deze wel past bij je omgeving? Onze klantenservice helpt je graag met al je vragen. Je kunt ons bereiken voor advies, technische informatie, het plaatsen enzovoort. Voor hulp of advies op maat, kun je (op afspraak) terecht in onze showroom. Daarnaast kun je ook met ons bellen, chatten of mailen. Waar je ook voor kiest wij staan klaar voor al je vragen als het gaan om split.

Bereken het aantal kilogram

Wil jij weten hoeveel kiezelstenen, zoals split of grind, jij nodig hebt? wij leggen het graag aan je uit. De hoeveelheid kiezelstenen reken je uit door de volgende formule toe te passen: Lengte oppervlakte in meters x breedte oppervlakte in meters x laagdikte in meters. Meet als eerst de lengte en breedte, van de oppervlakte die jij wilt gaan vullen, op. Vervolgens vermenigvuldig je dit met de laagdikte die je wilt gaan toepassen. Bij kiezelstenen wordt meestal gekozen voor een laagdikte van 5 centimeter. Bijvoorbeeld je hebt een oppervlakte van 15 meter lang en 12 meter breed, dan wordt je formule: 15 (lengte in meters) x 12 (breedte in meters) x 0,05 (laagdikte in meters) = 9 m³. Dus je wilt in totaal 9 m³ gaan vullen. Per kubieke meter heb je (bij een laagdikte van 5 centimeter) ongeveer 1600 kilogram nodig. De volgende rekensom die je moet gebruiken is dus: 9 () x 1600 (kilogram) = 14400. Je hebt in totaal dus 14.400 kilogram nodig om de oppervlakte te voorzien van kiezelstenen. Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag met het uitrekenen van de hoeveelheid! Neem contact op met onze klantenservice.

Aanschaffen van split bij Siergrind33

Nergens vind je split goedkoper, dan bij Siergrind33.nl! Het gebruik van split zorgt voor een mooie afwerking van jouw tuin of andere omgeving. Maar split kopen kan nogal een moeilijke taak zijn. Dit vooral omdat de keuze zo uitgebreid is. Omdat je kunt kiezen uit 93 verschillende soorten split, kun je nog wel eens in de knoop raken, en dat begrijpen wij volkomen! Daarom bieden wij je gratis hand monsters aan! Maak een selectie waarvan jij denkt, deze vind ik het mooist, en vraag kosteloos hand monsters aan van deze splitsoorten. Siergrind33 biedt jou een ruim assortiment met uitstekende kwaliteit, voor iedere niet aangeklede oppervlakte, hebben wij een passende uitkomst. Wij bieden je bij iedere soort een uitgebreide collectie aan met diverse sfeerbeelden van projecten, zo heb je een ongeveer een beeld van het eindresultaat. Tip: Vergeet bij je split niet de splitplaten! Zodra je een beslissing hebt gemaakt en je gaat over tot bestelling, wordt je bestelling intern verwerkt en wordt je split binnen 3-5 werkdagen geleverd. Dit afhankelijk van de verpakking (zakken, big bag split of losgestort). Je bestelling van split plaats je op verschillende manieren. Het eenvoudigst bestel je het split online. Wanneer je online bestelt, kun je direct afrekenen en betalen d.m.v. iDeal. Vervolgens wordt je bestelling meteen doorgezet en verwerkt. Kies je voor betaling met factuur (via e-mail, showroom of telefoon), dan wordt je bestelling pas verwerkt na binnenkomst van de betaling. Welke split ga jij binnenkort toepassen?