Vrijdag (23-09) tot 15:30 uur geopend en op zaterdag (24-09) is onze showroom gesloten.

Sierstenen

Siergrind33.nl heeft een ruim assortiment sierstenen in verschillende soorten en maten. Kies eens uit de vele soorten siergrind, siersplit, keien of rotsen. Onze sierstenen matchen bij ieder tuinontwerp en zullen een lust voor het oog zijn. Heb je al een keuze gemaakt? Bestel dan de sierstenen dan eenvoudig online. Twijfel je nog? Bezoek dan eens onze showroom in Venlo voor persoonlijk advies of vraag een gratis sample aan.

Sierstenen banner

Ruim aanbod in verschillende formaten

Onze sierstenen voor tuin zijn in verschillende groottes te verkrijgen. Zo heb je keuze uit kleine- middelgrote of grote stenen. Wij raden altijd aan om van te voren goed na te denken over het formaat stenen die je in je tuin wilt plaatsen. De keuze bij Siergrind33 is groot, het is dus van belang dat je ook zeker de goede keuze maakt. Beschik je over een relatief kleine tuin, dan adviseren wij meestal kleinere sierstenen aan zoals de basalt split. Heb je een grote tuin, dan raden wij een groter formaat aan. Natuurlijk willen wij je altijd ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

Het online bestellen van sierstenen

Ongeacht welke sierstenen je kiest, het is een perfecte aanvulling op je tuin en zorgt voor een strakke mooie afwerking. Om je van alle gemakken te voorzien hebben wij gebruik gemaakt van topkwaliteit foto’s om je zo een goed beeld te geven van onze kwaliteit en hebben wij het online bestelproces heel eenvoudig gemaakt. Op deze manier is het bestellen van sierstenen kinderspel. Heb je inmiddels een keuze gemaakt, voeg dan de gewenste producten toe aan de winkelwagen (vergeet niet grindplaten en- of opsluitbanden!) en vul je eigen gegevens in. Deze hebben wij nodig voor het afleveren van je bestelling. Zodra de bestelling bij ons binnen is, wordt deze binnen 3-5 werkdagen bij je afgeleverd, afhankelijk van de verpakking. Vragen over sierstenen kopenkeien kopen, split kopen of kiezelstenen kopen? Neem dan eens contact met ons op.