Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rond yellow beach keitjes 5-10 cm

Multi-Edge Flex Kantopsluiting

€ 16,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Multi-Edge Flex kantopsluiting is het nieuwste product op het gebied van kantopsluitingen. Door de zeer eenvoudige verwerking is het erg populair om je grasveld of gedeelte van siergrind of split te voorzien van een kantopsluiting. De Multi Edge Flex is een hoogwaardig kunststof welke getest is op elke weersomstandigheden en is tevens flexibel waardoor je in een handomdraai een ronding of bocht kunt toepassen. De Multi Edge bestaat uit een border en bijbehorende grondpennen worden meegeleverd waarmee je de border eenvoudig vastzet in de grond. De lengte per border is 100 centimeter x 5,5 centimeter hoogte.

* Vereiste velden

€ 16,95
 Ervaring Siergrind33  Meer dan 10 jaar ervaring  |  Levering Siergrind33 Snelle levering op locatie |  iDeal Siergrind33 Betaal snel met iDeal

Details

Als je weet welke steensoort je wilt, kun je uitrekenen hoeveel je nodig hebt.

Hoeveelheid steen in m3 = Lengte in meters x hoogte in meters x laagdikte in meters
Je meet de lengte en de breedte van het te bedekken oppervlakte. Hierna vermenigvuldig je dit met de laagdikte. Als je dit gedaan hebt, heb je de benodigde hoeveelheid in kubieke meters (m3) uitgerekend.

Rekenvoorbeeld
Je hebt een oppervlakte van 5 bij 2 meter. Je wilt dit bedekken met 10 cm steen. Je hebt dan nodig: 5 meter x 2 meter x 0,10 meter = 1 m3 steen.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel ons of stuur een e-mail.

Multi-Edge Flex Kantopsluiting

EUR

€ 16,95

0