Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Limburgs grind

Limburgs grind is een mooie grindsoort met witte tinten en is een van de populairste grindsoorten in de Nederlandse tuin. Het grind is afkomstig uit het Rijngebied in Limburg en is zeer hard en onverslijtbaar. Het Limburgs grind is daarom uitermate geschikt voor zware belasting, waaronder paden en opritten. Bij Siergrind33 is het witte grind een van de goedkoopste soorten siergrind. Wij beschikken over verschillende soorten en maten Limburgs grind. Bekijk eens ons uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig online!

Limburgs grind banner

Limburgs wit grind voor in jouw tuin

Het Limburgs wit grind is een zeer geliefde grindsoort en zie je dan ook regelmatig in strakke en moderne tuinen. Wanneer je paden of grotere oppervlakken wilt vullen met grind, is het Limburgs wit grind een perfecte oplossing. Populair is de afmeting 8-16mm. Natuurlijk is de grootte van het grof grind afhankelijk van persoonlijke smaak en type tuin. Wij adviseren vaker om voor kleinere tuinen, kleine stenen te pakken en voor de grotere oppervlakken grote stenen. Natuurlijk is de keuze aan jou. Wil je graag persoonlijk advies? Neem dan eens contact met ons op of bezoek onze showroom. Onze vakkundige medewerkers helpen je graag.

Siergrind33; grind Limburg

Wanneer je kiest voor goedkoop grind Limburg bij Siergrind33, dan heb je nog een ruim aanbod aan diverse soorten en kleuren. Ga je voor het prachtige Limburgs wit grind of toch voor Limburgs bont, waar meerdere kleuren stenen in zitten. Kies daarnaast voor het juiste formaat. Heb je een keuze gemaakt, voeg dan alles toe aan je winkelwagen. Vergeet tijdens het bestellen niet om grindplaten bij te bestellen om verzakkingen te voorkomen. Dit zorgt er ook nog eens voor dat onkruid tegen wordt gegaan. Met deze platen zorg je dus ook nog eens voor een zeer onderhoudsvriendelijke tuin. Voldoe de online bestelling door de hoeveelheid grind aan te geven en vul nog enkele gegevens in voor de levering. Zodra de bestelling bij ons binnen is zorgen we ervoor dat jouw bestelling binnen 3-5 werkdagen geleverd wordt.