Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Grind

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rooster  Lijst 

Siergrind33 heeft een ruim aanbod van grind, we hebben verschillende soorten types en korrelgroottes in ons assortiment. Grind kopen doe je natuurlijk bij Siergrind33.nl. Online hebben we scherpe foto’s staan, zodat je de ware kleuren en vorm van het grind kunt zien. Naast dat, kun je er ook voor kiezen om gratis een handmonster te ontvangen. Zodoende krijg je thuis een handvol grind toegestuurd. Wil je verschillende soorten grind bekijken? Dan kun je - op afspraak - langskomen in onze showroom! Ga jij binnenkort een afspraak inplannen bij Siergrind33.nl?
 

Welke type grind past het best bij jou?

Wij hebben verschillende soorten grind in ons assortiment. De populairste grind in ons assortiment zijn de: Limburgs grind, Carrara grind, Icy Blue grind en Moraine grind. Deze types worden het meest toegepast in de Nederlandse tuin. Naast deze populaire grind soorten, hebben we nog meer dan 25 andere grind soorten in ons assortiment. Bekijk ze allemaal hierboven. Ben je op zoek naar stenen met een ruwere vormgeving? Bekijk dan ook eens ons assortiment van split.

Creatief met grind; Diverse toepassingsgebieden

Grind wordt in verschillende situatie gebruikt, meestal wordt grind in de tuin toegepast. Maar, waar en hoe ga jij het grind gebruiken? Daar moet wel even goed over nagedacht worden! Ga jij het grind bijvoorbeeld in de voortuin plaatsen? En ga jij deze opsluiten met palissades, of toch de opsluitbanden? Nu hoor ik je denken, “Wat heb ik allemaal precies nodig?”. Als allereerst raden we je aan om grindplaten of een worteldoek te gebruiken. Wanneer de grindplaten zijn gelegd, ga je de ruimte ‘’opsluiten’’ met palissades of opsluitbanden. Wanneer je dit hebt gedaan, kun je het grind gaan plaatsen. Bij het gebruik van mini of big bags, kun je het best het grind plaatsen met een schep. Bij het kiezen voor losgestort, lost de chauffeur het grind op een gewenste locatie. Wanneer de chauffeur dit aan het doen is, kun je het best meteen het grind, met een hark, egaal over het oppervlakte verspreiden. Dit is een beknopte uitleg over hoe je het grind moet gaan leggen. Voor een uitgebreide, stapsgewijze, uitleg bekijk je onze zelf grind leggen pagina.

Grind formaten, van klein tot groot!

De grind steentjes in ons assortiment zijn in verschillende groottes te verkrijgen. Zo heb je bijvoorbeeld ook één type, in verschillende formaten. De beschikbare korrelgroottes grind in ons assortiment zijn; 2-8mm, 3-8 mm, 4-8mm, 3-11 mm, 5-8 mm, 5-16 mm, 7-15 mm, 8-16 mm, 8-25 mm, 15-25 mm, 16-32 mm, 25-40 mm, 25-50 mm, 32-56 mm, 32-80 mm, 35-70 mm, 40-60 mm, 40-80 mm, 80-100 mm en 60-120 mm. Wij raden iedereen aan om eerst goed te oriënteren wat betreft de korrelgrootte van het grind, die het best past bij jouw oppervlakte. De “juiste” korrelgrootte is voor iedereen anders, omdat dit simpelweg een smaak kwestie is. Zorg er wel voor, wanneer je kiest voor grind met verschillende tinten, dat deze ook echt zichtbaar zijn. Heb je een grote oppervlakte met een kleine korrelgrootte, dan kan het zo zijn dat het grind niet tot zijn recht komt.

Bestel online en ontvang je order binnen drie werkdagen

Wij begrijpen dat de levertijd en grind prijs belangrijke factoren zijn bij het bestellen. Ben je op zoek naar goedkoop grind? Wij refereren het liever als grind, met een optimale prijs - kwaliteitverhouding. Bij ons ben je namelijk altijd verzekerd van de scherpste prijs, met de beste kwaliteit! Bestel eenvoudig je grind online en ontvang het binnen drie werkdagen op een gewenste locatie. Wanneer je jouw bestelling online gaat plaatsen, moeten we natuurlijk een aantal dingen weten om je bestelling door te zetten. Zo moeten we als allereerst natuurlijk weten welke grind je wilt toepassen en de hoeveelheid. Wanneer je deze twee punten aangeeft, kun je jouw bestelling gaan afrekenen. Vul je NAW-gegevens in en kies je betaalmethode. Wanneer de bestelling door jou is voldaan en bevestigt, kunnen wij het gaan verwerken. Meestal wordt de bestelling dezelfde dag nog verwerkt (bij bestelling met iDeal). Vervolgens heb je jouw bestelling normaal gesproken, de volgende werkdag of de werkdag daarop, in huis. Wij stemmen natuurlijk een leverdatum met je af.