Vrijdag (23-09) tot 15:30 uur geopend en op zaterdag (24-09) is onze showroom gesloten.

Ardenner split

Ardenner split is een zeer populaire splitsoort die ook wel bekend is als een grof grind. Ardenner split wordt veelal gebruikt bij het aanleggen van paden en opritten. Deze split is afkomstig uit de Belgische Ardennen en heeft een mooi egale grijze kleur en iets lichter van kleur dan de basalt split. Ardenner split is een soort gebroken natuursteen en heeft als voordeel dat het zeer slijtvast is. Gebruik je Ardenner split voor het aanleggen van een oprit, zorg dan voor een stevige ondergrond en maak gebruik van splitplaten.


Ardenner split banner

Ardenner split grijs 8-16 mm

Het Belgische split is te verkrijgen in verschillende formaten, waaronder Ardenner split grijs 8-16 mm. Deze kleine steentjes zijn zeer populair in moderne tuinen en opritten. Daarnaast is Ardenner split te verkrijgen in 7 andere korrelgroottes die kunnen uitlopen tot 50-60 cm. Deze grote brokken zijn ideaal geschikt als decoratie voor je tuin. Voordat je Ardenner split - in welk formaat dan ook - gaat storten in je tuin, zorg er dan voor dat je anti-worteldoek neerlegt op de vlakke zandondergrond. Op deze manier wordt onkruid tussen het siersplit voorkomen. Bekijk ook eens onze Yellow Sun split, populair in ons assortiment!

De voordelen van Siergrind33.nl

Siergrind33 maakt het mogelijk om het gewenste siersplit en overige materiaal eenvoudig online te bestellen. Voeg Ardenner split toe aan de winkelwagen en bepaal welke hoeveelheid je nodig hebt. Kies uit 25kg, 500kg, 750kg, 1500 kg of een losse storting vanaf 10 ton. Vergeet daarbij niet om het bijbehorende worteldoek of grindplaten te bestellen om onkruid tegen te gaan. Nadat je de bestelling hebt afgerond zorgen wij ervoor dat je het Ardenner split binnen 48 uur op locatie hebt. Eerst onze kwaliteit testen? Vraag dan een kostenloze sample aan! Bezoek onze showroom in Venlo voor persoonlijk advies of neem eens telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder.