Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Siersplit rode mijnsteen split 0-5 mm

Rode Mijnsteen Split

€ 72,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

Combineer rode mijnsteen split met jouw omgeving en zorg voor een uitstekende ambiance. Deze type split is leverbaar in twee formaten. Kies een formaat naar keuze.

* Vereiste velden

€ 72,95
 Ervaring Siergrind33  Meer dan 10 jaar ervaring  |  Levering Siergrind33 Snelle levering op locatie |  iDeal Siergrind33 Betaal snel met iDeal

   VERBRUIK

Met 75 kg (0,05 m³) bedek je ongeveer 
1 m² met een laagdikte van 5 centimeter.

Andere laagdikte? Gebruik de formule: 
Lengte oppervlakte (in meters) x breedte oppervlakte (in meters) x gewenste
laagdikte (in meters) x 1500 = aantal kilogram stenen.

Voorbeeld: 6 x 4 x 0,10 x 1500 = 3600 kg

Details

Uit verschillende groeves over de hele wereld wordt gesteente gedolven en vervolgens aangeboden via onze webwinkel. Wanneer je kiezelstenen wilt gaan toepassen, heb je bij ons de keuze uit siersplit of grind. Split heeft een ruwere en spitse vorm, terwijl het grind een egale en een ronde vorm heeft. De kiezelstenen in onze collectie worden aangeboden in verschillende formaten. De populairste formaten zijn 8-16 en 16-22 millimeter. Je kunt split direct online bestellen, wij leveren onze stenen binnen 3-5 werkdagen. 


Hoe leveren jullie bestellingen aan?

Nadat je bestelling succesvol is verwerkt, kunnen wij op twee manieren leveren. Als eerst is het mogelijk om zowel de zakken, als de big bags, op pallets bij je te leveren met een elektirsche pompwagen. Voordat wij bij je komen leveren, stemmen wij eerst een afleverdatum met je af per e-mail of telefoon. Ook kunnen wij jouw sierstenen (op aanvraag) met een kraan of los gestort leveren. Dit is wel alleen in onderling overleg mogelijk en moet dan ook tijdig worden aangegeven. Wanneer je kiest voor levering met kraan of los gestort, gaat de levertijd naar 3-5 werkdagen. Echter nemen wij ook bij deze situatie vooraf contact met je op om een leverdatum af te spreken!


Op welke manier kan ik afrekenen?

Jouw bestelling kun je bij ons op verschillende manieren afrekenen! Voor een veilige en snelle afhandeling kies je voor iDeal. Met een iDeal transactie ga je naar de website van je eigen bank, waar je vervolgens in een veilige en vertrouwde omgeving de bestelling succesvol kunt verwerken. Voor de Belgische klant hebben we Mister Cash en voor de Duitse klant hebben we Giropay. Verder kun je er ook voor kiezen om onder rembours een bestelling te plaatsen. Wij vragen vooraf wel een aanbetaling van 10%, het restant kun je vervolgens per pin of contant voldoen bij de chauffeur. Wij bereken geen extra rembourskosten, zo kun je kosteloos kiezen voor bestelling onder rembours. Let wel op, de rembours bestelling gaat pas in werking wanneer de aanbetaling bij ons is verwerkt. 


Kleurverschil of structuur afwijking

Siergrind, split of breuksteen is een natuurproduct. Hierdoor is het mogelijk dat er per levering kleurverschil of structuur afwijking kan voorkomen. Tevens dienen afwijkingen in de maatvoering te worden geaccepteerd. Bestellingen worden uitsluitend in big bags geleverd, waarbij het breuksteen een ondermaat van 20% per big bag aanwezig kan zijn van zand, leem en gruis. Dit behoort tot de acceptatie. De zak wordt echter wel voller afgevuld dan besteld, waardoor de 20% in verhouding minder zal zijn. Bij bestelling van siergrind of siersplit bedraagt deze factor 10% per big bag.

Rode Mijnsteen Split

EUR

€ 72,95

0