Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Schanskorfvulling

De schanskorf is duidelijk bezig aan een flinke opmars. Aan een opmars inderdaad, want het is beslist geen nieuw product. Ook al wisten de meeste mensen tot voor een aantal jaren terug niet van het bestaan van de schanskorf. In de weg- en waterbouw wordt echter al jaren gebruik gemaakt van schanskorven als keerwand of als geluidsscherm. Schanskorven zijn in eerste instantie gebruikt als gestapelde keerwand in de bergen, waar de stenen voor de vulling in grote aantallen ter plaatse aanwezig zijn. In Nederland worden de schanskorven, naast keerwand, ook gebruikt als scheidingsmuur, geluidsscherm of oeverbescherming. De laatste jaren wordt echter ook de decoratieve waarde van de schanskorven gezien en vindt steeds vaker een toepassing plaats in de particuliere tuin. Als alternatief voor een schutting of als decoratief element elders in de tuin. De strakke lijnen in combinatie met de natuurlijke stenen vulling maken de schanskorven heel decoratief. En bovendien zijn ze ook nog eens gemakkelijk zelf te plaatsen én onderhoudsvrij.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rooster  Lijst 
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Rooster  Lijst 

De schanskorfvulling is misschien wel de belangrijkste element van de schanskorf. Binnen ons aanbod vindt je een ruim aanbod van schanskorfvulling. Bekijk ze allemaal, maak de keuze die bij jouw situatie past en bestel je schanskorfvulling! Ben je ook opzoek naar een korf voor je schanskorfvulling? Bekijk dan eens onze diverse producten.

Schanskorf vulling; uit welke varianten kan ik kiezen?

De ruime aanbod van onze producten zoals o.a. schanskorf vulling is de reden waarom Siergrind33 een van de grootste online aanbieder is. Je kan ons aanbod als allereerst filtreren op gebroken en rond, vervolgens kan je de schanskorfvullingen beperken op prijs, kleur en maat. Met deze filters kan eenvoudig de schanskorfvulling vinden waar jij naar opzoek bent. Weten je nog niet wat je wilt? Dan kan je natuurlijk ons geheel aanbod bekijken. Wil je inspiratie opdoen? Kom dan langs in onze showroom, daar hebben we een uitgebreid aanbod waar je de schanskorfvulling kunt bekijken. Let op, maak van tevoren wel een afspraak! Bekijk ook eens onze grind of split.

Bereken eenvoudig met een formule hoeveel schanskorfvulling je nodig hebt.

Wanneer je besluit de knoop door te hakken, wil je natuurlijk wel de juiste hoeveelheid schanskorfvulling bestellen. Want uiteindelijk, als je teveel of te weinig besteld maak je onnodige kosten. Daarom hebben we de volgende rekensom: lengte x breedte x diepte van je schanskorf x 1500. Bijvoorbeeld je hebt een schanskorf met een afmeting van 200 x 150 x 15 centimeter. Die afmetingen moeten we terugrekenen naar meters, dan krijgen we 2 x 1,5 x ,0,15 = 0,45, dit bedrag doe je x 1600 = 720 kilogram. Dus met een bigbag van 750 kilogram kom je perfect uit voor je schanskorf. Heb je nog enige vragen of schanskorfvulling of iets anders? Twijfel niet en neem direct contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Schanskorfvulling bij Siergrind33 kan bestaan uit tuingrind, keien, kiezelstenen en split. Populaire soorten zijn o.a. Ardenner split, Yellow Sun split en Limburgs grind.