Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Levering Siergrind33

Wanneer je bestelling bij ons hebt geplaatst, gaan wij deze met alle zorg verwerken en inboeken voor levering. De levertijd bij Siergrind33 is 3 tot 5 werkdagen, omdat we ons assortiment meteen uit voorraad kunnen leveren. Is de levertijd anders? Dan wordt dit vermeld bij het product. Na bestelling, nemen wij contact met je op, om samen een leverdatum af te stemmen. Één werkdag voor levering, krijg je een bevestiging van je datum toegereikt, met een geschatte levertijdstip. Leveringen kunnen worden ingeboekt op iedere gewenste werkdag in Nederland (excl. de Waddeneilanden), België en Duitsland.

Let op: In sommige steden, zoals Rotterdam en Amsterdam, heb je gebieden van voertuigbeperkingen, waar vrachtwagens boven de 7,5 ton, niet mogen rijden. Wij attenderen je erop dat de transporteur hier van te voren geen (!) rekening mee houdt, en dat de leverdatum met één dag kan worden vertraagd wanneer dit niet wordt doorgegeven. Dit geldt ook voor andere gebieden waar een vrachtwagen niet in mag, zoals bungalowparken, campingen etc.

Leverstatus

Nadat de bestelling is ingeboekt voor levering, krijg je vanuit ons, een dag vantevoren, de geschatte tijdstip van levering. Op het einde van dag wordt de transportplanning van de dag erop zo efficiënt mogelijk ingepland, dus je krijgt meestal in de namiddag of in de avond bericht van levering. Tevens krijg je een uur van te voren een telefoontje van de chauffeur met de aankondiging dat hij eraan komt.

Controle, altijd van belang!

Wanneer je zending is gelost, is het altijd van belang dat je goed controleert of de bestelling juist is geleverd. Kijk dus goed of de juiste aantallen zijn geleverd, de producten onbeschadigd zijn en dat er niets mist. Alleen wanneer alles goed is gecontroleerd, tekenen je voor goed ontvangst. Mocht er iets niet in orde zijn, dan kun je ons contacteren.

Retourneren

Retourneren is binnen 14 dagen na levering gewoon mogelijk. Hou er wel rekening mee dat de leverkosten voor het retourneren, in worden gehouden bij de creditering. Mocht je zelf de mogelijkheid hebben om de levering retour te brengen? Dan is dit - in onderling overleg - ook mogelijk.