Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Anti-worteldoek 105 centimeter breed

Kinderkoppen Vietnamees Basalt

€ 52,95

per

Levertijd: 1-3 werkdagen

Kinderkoppen Vietnamees basalt is een vulkanisch gesteente, herkenbaar aan haar donkere kleur met een zeer kleine tot grove ontgassing gaatjes. De meeste soorten basalt zijn zuurbestendig en kleurecht. Mede door de populaire en tijdloze donkere kleurstelling van de kinderkoppen worden deze het meest verwerkt in opritten of tuinen. 

* Vereiste velden

€ 52,95
 Ervaring Siergrind33  Meer dan 10 jaar ervaring  |  Levering Siergrind33 Snelle levering op locatie |  iDeal Siergrind33 Betaal snel met iDeal

Details

Ga je kinderkoppen verwerken in de tuin of oprit? Onderhoud deze dan op de juiste wijze waardoor je optimaal geniet van een mooi eindresultaat. Ons advies is hierbij om het mos te ontdoen in het voorjaar met lauw water en een zeepvrij reinigingsmiddel. Mocht je de kinderkoppen met een hoge drukreiniger willen afspuiten let hierbij op dat je de voegen ontziet.


Het formaat van kinderkoppen

De zijden van de kinderkoppen zijn geknipt door een machine waardoor enigszins een gelijkmatige maatvoering en oppervlakte ontstaat. De maatvoering staat vermeld als zijnde lengte x breedte x hoogte van de kinderkoppen. Indien er geen hoogte bij vermeld staat is deze gelijk aan de lengte of breedte. De kinderkoppen worden standaard in big bags aangeleverd waardoor er ongeveer 4,5 vierkante meter oppervlakte per big bag aangeleverd zal worden. Mocht je de kinderkoppen los gestort aangeleverd willen krijgen, is dit ook op aanvraag mogelijk.


Hoe leveren jullie mijn bestelling aan?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst zijn er een tweetal mogelijkheden omtrent de aanlevering. Indien je grind, split, opsluitbanden, vijverranden, stapelblokken of kinderkopjes besteld, worden deze op pallets door middel van een elektrische pompwagen afgeleverd binnen 3 tot 5 werkdagen. Uiteraard wordt de leverdatum vooraf afgestemd in onderling overleg per mail of telefoon. Indien je graag je siergrind, split of zwerfkeien bijvoorbeeld door middel van een kraan of los gestort wilt geleverd krijgen is dit, in onderling overleg, mogelijk bij ons. Echter de vrachtwagen met kraan levert hierdoor je bestelling tussen de 4-7 werkdagen uit waarbij je tevens eveneens een bericht vooraf ontvangt omtrent de leverdatum.


Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland) betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling.

Kinderkoppen Vietnamees Basalt

EUR

€ 52,95

0