Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Grindplaat 80x120 centimeter Zwart maaswijdte 4 centimeter

Split- of grindplaat Zwart

€ 13,95

per stuk

Levertijd: 1-3 werkdagen

Één split- grindplaat heeft een maatvoering van 78,6 x 119 centimeter met een hoogte van 3 centimeter. Verwerk je nieuw grind of split door middel van de split platen en voorkom dat je dagelijks of wekelijks je siergrind opnieuw dient te harken.

Details

Ideale grindplaten! Kun je me er iets meer over vertellen?

De grindplaten of grindmatten zijn ontworpen voor het stabiliseren van je siergrind of siersplit. De grindplaten zijn voorzien van een honingraat structuur waardoor er een optimale belastbaarheid ontstaat zodra de platen zijn verwerkt en zij afgevuld. Hierdoor is het mogelijk om zelfs met een persoonsauto over het grind te rijden. De grindplaten zijn tevens voorzien van een anti-worteldoek voor een optimale waterdoorlatende ondergrond en optimaal onderhoudsgemak. De platen worden voornamelijk toegepast op paden, opritten en parkeerplaatsen. 


Hoe leveren jullie mijn bestelling aan?

Nadat je de bestelling hebt geplaatst zijn er een tweetal mogelijkheden omtrent de aanlevering. Indien je grind, split, opsluitbanden, vijverranden, stapelblokken of kinderkopjes besteld, worden deze op pallets door middel van een elektrische pompwagen afgeleverd binnen 3 tot 5 werkdagen. Uiteraard wordt de leverdatum vooraf afgestemd in onderling overleg per mail of telefoon. Indien je graag je siergrind, split of zwerfkeien bijvoorbeeld door middel van een kraan of los gestort wilt geleverd krijgen is dit, in onderling overleg, mogelijk bij ons. Echter de vrachtwagen met kraan levert hierdoor je bestelling tussen de 4-7 werkdagen uit waarbij je tevens eveneens een bericht vooraf ontvangt omtrent de leverdatum.


Op welke manier kan ik bij jullie site betalen?

Bestellingen kunnen bij ons op diverse manieren worden aangekocht. Degene wie kiest voor eenvoudig en snelle afhandeling kiest bijvoorbeeld voor online iDeal (Nederland), Mister Cash (België) of Giropay (Duitsland) betaling. Indien je niet graag vooraf het bedrag wilt betalen is het plaatsen van een bestelling onder rembours ook mogelijk. Hierbij vragen wij een aanbetaling vooraf en kan het restant bij levering door middel van contant of per pin worden voldaan bij de chauffeur. Wij berekenen tevens geen extra rembourskosten zodat je op je gerust een bestelling kunt plaatsen. Let echter wel op bij betaling onder rembours dat de bestelling pas in behandeling zal gaan indien de aanbetaling bij ons is verwerkt. Dit kan een aantal werkdagen duren vanwege de banken onderling.

Split- of grindplaat Zwart

EUR

€ 13,95

0