Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Worteldoek

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een worteldoek heb je nodig wanneer je grind of split gaat plaatsen. Een worteldoek is bedoeld om de wortels tegen te houden. Zo zijn de steentjes onderhoudsvrij en kun je optimaal genieten. Wil je een worteldoek bestellen? Dan doe je dit natuurlijk bij ons. Je kunt bij ons het worteldoek in het wit of zwart verkrijgen en wij hebben de rollen in verschillende lengtes. Klik hierboven op het worteldoek en bestel meteen het gewenste worteldoek voor jouw situatie.

Worteldoek of grindplaten?

Ga jij een worteldoek of grindplaten toepassen onder de steentjes? Het is uiteraard allebei mogelijk. Een worteldoek is een stuk goedkoper als grindplaten, echter houdt het worteldoek het grind niet op zijn plek. Bij de grindplaten vallen de steentjes in honingraat ‘hokjes’ die het grind voor je op een plek houden. Dit is vooral handig wanneer je de steentjes gaat toepassen op een oprit. Wanneer je over de steentjes rijdt kunnen deze namelijk verplaatst worden en kunnen er kale plekken ontstaan. Met een grindplaat voorkom je dit en blijft alles stabiel op een plek staan. Of je nou kiest voor een worteldoek of grindplaat, bij ons kun je het allebei verkrijgen.

Bestel het totaalplaatje op Siergrind33.nl

Binnen ons aanbod heb je alles voor jouw kiezelstenen. Zo kun je naast het grind of split en worteldoek, ook opsluitbanden of stapelblokken bestellen. Zo kun je een complete oppervlakte aankleden met ons assortiment. Wil je zorgeloos gaan beginnen met het leggen van jouw kiezelstenen? Kies dan voor een bestelling bij Siergrind33.nl! Plaats een worteldoek, kies uit een van de 70 verschillende types kiezelstenen en sluit het geheel op met opsluitbanden. Advies of informatie nodig? Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren. Wij helpen je al te graag met het maken van de juiste keuze! Welke steentjes ga jij binnenkort leggen in de tuin?