Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Vijverranden

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Zoek je naar een vijverrand? Dan ben je bij Siergrind33 aan het juiste adres! Een vijverrand gebruik je om de stapelblokken af te werken. Wanneer je een omheining van de vijver voorziet van stapelblokken en deze vervolgens afdekt met een vijverrand, creëer je een mooi eindresultaat. Je kunt bij ons de vijverrand bestel in chinees hardsteen, padang of travertin. Er zijn ook verschillende kleuren en formaten leverbaar. Bekijk hierboven het assortiment en kies welke vijverrand jij binnenkort gaat toepassen.

Vijverrand of een complete vijver maken met Siergrind33.nl?

Een vijver kun je eenvoudig maken met de producten die wij aanbieden. Als eerst heb je stapelblokken nodig. Deze blokken kun je in verschillende kleuren bij ons verkrijgen. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor de vijverrand, hier dek je de stapelblokken mee af. Vervolgens wanneer je dit hebt gedaan kun je de vijver nog gaan vullen met grind voor een mooi eindresultaat. Wanneer je dit hebt gedaan heb je een complete vijver gecreëerd met de producten van Siergrind33! Weet jij al hoe groot je de vijver wilt hebben? Bereken het en bestel eenvoudig online via onze webwinkel.

Online bestellen doe je compleet veilig bij ons

Online een bestelling plaatsen bij Siergrind33 gaat erg eenvoudig. Binnen enkele minuten heb je een bestelling geplaatst. Maar wat is er nog belangrijker dan eenvoud? Veiligheid! Vooral op het internet is het van belang dat een bestelling compleet veilig wordt gedaan. Je wilt natuurlijk niet dat jouw gegevens bij de verkeerde mensen terecht komen. Daarom biedt Siergrind33 SSL-verbinding aan. Dankzij de SSL-verbinding kun je veilig en vertrouwd onze webwinkel bezoeken en jouw bestelling afhandelen. Jouw gegevens zijn helemaal veilig! Bestel dus de vijverrand, naast snel, ook helemaal veilig op Siergrind33.nl! Heb je vragen over onze vijverranden of heb je hulp nodig bij het online bestellen? Twijfel niet om onze klantenservice te contacteren, zij helpen je graag verder.