Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Grindplaten

Rooster  Lijst 
Rooster  Lijst 

Grindplaten worden ingezet om verzakking, spoorvorming en kuilen te voorkomen wanneer je hierover loopt, fietst of met de auto overheen rijdt. Onze grindplaten zijn van kunststof en gegoten in een honingraat profiel. Dit maakt het leggen van deze platen zeer eenvoudig. De grindplaat zorgt voor een stabiele ondergrond en je creëert hiermee een zeer onderhoudsvriendelijke oprit of parkeerplek. Het grind komt vast te liggen in de platen en kan hierdoor niet verschuiven. Daarnaast houden deze platen het onkruid tegen. Op deze manier ziet jouw oprit er altijd verzorgd uit.

Zijn splitplaten hetzelfde als grindplaten?

Er zit geen verschil tussen splitplaten en grindplaten. Dit is hetzelfde product en dient ervoor om verschuiving van grind of in dit geval split te voorkomen. Het siersplit blijft hierdoor fijn op zijn plek liggen waardoor je er weinig onderhoud aan hebt. De gaten van de splitplaten vullen zich met split en kan daarna geen kant meer op. De kunststof platen zijn waterdoorlatend en licht van gewicht. Door hun lichtgewicht zijn ze goed hanteerbaar en eenvoudig op maat te maken. Dit kan door middel van een hand- of decoupeerzaag.

Waar dienen grasplaten voor?

Grasplaten hebben dezelfde functie als grindplaten, echter zijn deze bedoeld om gras in te zaaien. Ze zijn ideaal voor het aanleggen van grote oppervlakken gras. Neem als voorbeeld parkeerterreinen, evenemententerreinen enzovoort. Met grasplaten creëer je een mooi egale grasvlakte en wordt dan ook niet kapotgereden door auto’s of vrachtwagens. Net als bij de grindplaten worden ook hiermee kuilen en verzakkingen voorkomen en blijft het gras in de plaat liggen. Doordat het gras in de grasplaat wordt gezaaid, worden de platen overgroeit door het gras waardoor ze onzichtbaar worden.

Grindplaten of grasplaten online bestellen

Ga je siergrind, siersplit of gras leggen en ben je nog op zoek naar grindplaten? Bestel deze dan eenvoudig online bij Siergrind33.nl. Wij zijn gespecialiseerd in topkwaliteit sierstenen en bijbehorende accessoires. Nadat de bestelling is geplaatst zorgen wij ervoor dat de bestelling binnen 3-5 werkdagen bij jou op locatie wordt geleverd. Vergeet niet je opsluitbanden bij je grindplaten te bestellen! Ben je ook nog opzoek naar sierstenen? Bekijk dan eens sierstenen kopen of rotsen kopen, want naast onze grindplaten hebben we ook een divers aanbod van split, keien, rotsen en grind steentjes tegen scherpe prijzen. Wil je liever nog eerst wat persoonlijk advies? Bezoek dan onze showroom in Venlo en laat je adviseren. Uiteraard kan dit ook telefonisch en vraag dan tevens een sample aan, zodat je onze hoge kwaliteit sierstenen met eigen ogen kan bewonderen.