Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rond yellow beach keitjes 5-10 cm

Breuksteen Nero Ebano Keien

€ 187,95

Levertijd: 3-5 werkdagen

De Nero Ebano keien zijn wellicht het meest stijlvolle en luxe steensoort in het programma. Uiteraard is dit een smaak kwestie, echter de ronde mooie vormgeving in combinatie met de donkere kleurstelling worden de Nero Ebano keien zowel als schanskorf vulling, ook wel Gabion genoemd, of als grond bedekking op tuinpaden of vijvers. De Nero Ebano is verkrijgbaar in de maatvoering 40/60 millimeter en in big bags van 1.000 of 1.500 kilogram.


Let op! Je kunt deze stenen niet bekijken of afhalen in onze showroom.

* Vereiste velden

€ 187,95
 Ervaring Siergrind33  Meer dan 10 jaar ervaring  |  Levering Siergrind33 Snelle levering op locatie |  iDeal Siergrind33 Betaal snel met iDeal

Details

Hoe leveren jullie bestellingen aan?

Nadat je bestelling succesvol is verwerkt, wordt je bestelling binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd op locatie. Hiervan ontvang je op de dag van levering bericht per mail omtrent het tijdstip van levering. Helaas is het niet mogelijk om zelf een gewenste leverdatum/werkdag aan te geven wegens dat de transporteur de leveringen via planning uitvoert. Tevens is het ook mogelijk (op aanvraag) om de bestelling vanaf minimale afname van 10.000 kilogram los te storten.


Op welke manier kan ik afrekenen?

Jouw bestelling kun je bij ons op verschillende manieren afrekenen! Voor een veilige en snelle afhandeling kies je voor iDeal. Met een iDeal transactie ga je naar de website van je eigen bank, waar je vervolgens in een veilige en vertrouwde omgeving de bestelling succesvol kunt verwerken. Voor de Belgische klant hebben we Mister Cash en voor de Duitse klant hebben we Giropay. Wil je liever d.m.v. een overboeking jouw bestelling plaatsen? Kies bij het afrekenen voor betalingsmethode: overboeking. Je krijgt van ons een factuur en aan de hand van die factuur kun je het totaalbedrag overmaken en wordt je bestelling verwerkt zodra het succesvol bij ons is binnengekomen. 


Kleurverschil of structuur afwijking

Siergrind, split of breuksteen is een natuurproduct. Hierdoor is het mogelijk dat er per levering kleurverschil of structuur afwijking kan voorkomen. Tevens dienen afwijkingen in de maatvoering te worden geaccepteerd. Bestellingen worden uitsluitend in big bags geleverd, waarbij het breuksteen een ondermaat van 20% per big bag aanwezig kan zijn van zand, leem en gruis. Dit behoort tot de acceptatie. De zak wordt echter wel voller afgevuld dan besteld, waardoor de 20% in verhouding minder zal zijn. Bij bestelling van siergrind of siersplit bedraagt deze factor 10% per big bag. 

Breuksteen Nero Ebano Keien

EUR

€ 187,95

0