Hèhè eindelijk, de lente is weer in aantocht. Als het zonnetje schijnt en de temperatuur aangenaam is dan wil jij natuurlijk genieten van je prachtige tuin. Wil je jouw tuin opfleuren? Dat kan heel gemakkelijk met bijvoorbeeld siergrind, split of een schanskorf. Deze leuke artikelen zijn in ontzettend veel kleuren te krijgen.  Maar hoe weet je nu welke kleur het beste bij jou, en natuurlijk bij je tuin past?

Vrolijke kleuren: Maak van je tuin een vrolijke oase. Met een kleurrijke kleur geef je jouw tuin een speels en vrolijke uitstraling. Of je kunt natuurlijk meerdere kleuren met elkaar mixen. Geef jouw tuin net dat beetje extra sfeer met siergrind, split of een schanskorf in een kleurrijke kleur!

Warme kleuren: Een tuin is vaak een plaats om tot rust te komen, lekker even buiten genieten van het weertje of genieten van een drankje met vrienden. Met siergrind, split of een schanskorf in een warme kleur rood, geel, oranje geef je de tuin een uitnodigende en warme sfeer.

Lichte kleuren: Hou je niet zo van de felle kleuren? Of wil je niet zo’n opvallend effect geven aan je tuin? Denk er dan eens aan om een lichte kleur siergrind, split of schanskorf toe te passen in je tuin. Zo creëer je een rustige sfeer en zo kun je helemaal zen worden in je eigen tuin!

Witte kleuren: Hou je niet zo van de felle kleuren? Of wil je juist een heel rustig effect geven aan je tuin? Denk er dan eens aan om bijvoorbeeld dat ene hoekje op te vullen met wit siergrind. Je kunt dit ook erg leuk combineren met een donkere of zwarte kleur siergrind.

Ben je dol enthousiast geworden over siergrind, split of een schanskorf? Dan kun je dit eenvoudig bestellen in onze webshop. Weet je nog niet zeker welke kleur, of welke soort het beste bij jou past? Neem dan gerust contact op met een van onze tuinspecialisten. Wij adviseren jou graag, zodat je de tuin van je dromen kunt verwezenlijken!