Wil je met onze stenen een schanskorf vullen? Bekijk dan eens onze complete schanskorven met vullingen op Schutting33.nl. De schuttingen zijn erg eenvoudig online te bestellen bij Schutting33. Met de online prijscalculator kun je direct de prijs bereken en jouw gewenste schutting ook meteen online afrekenen. Daarnaast hebben we ook andere schuttingen in ons aanbod op Schutting33.nl. Zo bieden we ook betonnen schuttingen, hout betonnen schuttingen en aluminium schuttingen aan. Een beton schutting op Schutting33.nl wordt aangeboden met de laagste prijsgarantie!


Een beton schutting mixen met schanskorven!

Dé trend van de afgelopen jaren is de mix van betonnen schuttingen en schanskorven. Deze twee schuttingen gaan erg goed samen. Wanneer je een beton schutting mixt met een schanskorf, krijg je een moderne en sublieme uitstraling die je met geen andere schutting kunt imiteren. De twee schuttingen passen uitstekende bij elkaar en dat zie je direct bij de eerste blik. Wil je deze combinatie bekijken? Dan raden we je aan om onze showroom te bezoeken. In onze showroom te Venlo hebben we deze schuttingen in combinatie tentoongesteld. De showroom is 6 dagen per week te bezoeken zonder afspraak. Waar wacht jij nog op? Plan snel een bezoek!
 

Bekijk ook onze andere webshops 

Naast Siergrind33.nl en Schutting33.nl hebben we nog 9 andere webwinkels die deel uitmaken van Store33 BV. Deze webshops zijn allemaal gericht op huis en tuinproducten. Zo kun je bijvoorbeeld op Overkapping33 een terrasoverkapping bestellen of op Rolluiken33 een rolluik bestellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk alle shops door links boven te klikken op ‘onze shops’. Wanneer je bestellingen plaatst op verschillende webwinkels kun je profiteren van combinatie kortingen. Bekijk snel al onze webwinkels en bestel het voordeligst en eenvoudigst online bij de webwinkels van Store33!